top of page

Kurshelg med Leo och Jenny 27-29 januari

Det finns två kurser att välja på, inklusive en för båda kurserna gemensam fredagspraktika och en liten men naggande god milonga på lördagkvällen.

Kurs 1:

För er som dansat tango några år eller är vana dansare och gått minst en grundkurs i tango och därefter utforskat och använt tangon i olika sammanhang, ex på praktika eller inom andra danser.
Vad är så speciellt med tango? - En kurs om passion för tangon och resan att utveckla kommunikation, lyhördhet och lekfullhet bortom stegen i nära omfamning.
Lördag 28/1 kl 11.30-13.45
Söndag 29/1 kl 11.30-13.45

Lärare: Leo Rubio och Jenny Hellgren

Lokal: FH Miklagård

Kurs 2:

För erfarna tangodansare som deltog i oktoberkursen eller för erfarna dansare som på praktika/milonga har erfarit vårt kurskoncept och är redo och nyfikna att jobba / jobba vidare med det.
It takes two 2 tango II - Den här gången lägger vi fokus på omfamningen, kommunikationen och passionen samt på dynamiken i mer utmanande typer av tangomusik. Kanske utforskar vi också valsen och milongan.
Lördag 28/1 kl 14.30-16.45
Söndag 29/1 kl 14.30-16.45

Lärare: Leo Rubio och Jenny Hellgren

Lokal: FH Miklagård

 

Lärarledd praktika (ingår och är gemensamt för båda kurserna)
fredag 19-22 Tema: Lär känna musiken bättre, omfamning och kommunikation.

Kursavgift:: 350 kr för en kurs. 600 kr för två kurser.

 

Milonga på lördagkvällen

Med anledning av kurshelgen blir det också en milonga lördag 28 januari kl 19-23 i kvarterslokalen på Träsnidaren (Östermalmsgatan 28 F, Umeå).

DJ: Carina G

Alla som vill kan ta med något på temat ost/kex/snittar, dvs köp en ost eller oliver eller skinka eller ett paket kex, alternativt rör ihop något enkelt som passar på ett "mingelbord" att ta med. 

Varma och kalla drycker finns på plats och ingår.

Pris: 50 kr (ingår i kursavgiften för kursdeltagare).

Jag vill anmäla mig till kursen

bottom of page